<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tavoitteita tukevia sisältöjä ja toimenpiteitä

Power­Markkinointi otti JotBarin markkinoinnin kokonaisuuden haltuun.

Yhteistyön tehokkuus perustuu liiketoiminnan ymmärtämiseen

JotBar ja PowerMarkkinointi jakavat tuloslähtöisen ajattelutavan. Kummatkin osapuolet ovat sitoutuneet kumppanuuteen, jonka tarkoituksena on kehittää JotBarin näkyvyyttä ja asiantuntijuutta kokonaisvaltaisesti ja suunnitelmallisesti. Yhteistyön tavoitteena on laadukkaampien liidien generointi ja hyvä ROI.

"Kaiken onnistumisen takana on toimiva prosessi."

Toimitusjohtaja Krister Juselius

JotBarin asiakastarina

JotBarin liidimäärä on tuplaantunut yhteistyön aikana

JotBarin ja PowerMarkkinoinnin yhteistyö on tähdännyt liiketoimintatavoitteiden tukemiseen markkinoinnin keinoin. ”Selkeä ykköstavoite on saada uusia asiakkaita sekä liidejä”, toimitusjohtaja Krister Juselius selventää.

Tutustu JotBarin ja PowerMarkkinoinin menestystarinaan lataamalla laaja casekuvaus yhteistyöstä ja sen tuloksista!

 

Lataa asiakas­tarina

JotBar

Varmasti ajan tasalla

JotBar Solutions Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen IT-alan yritys joka toimittaa työajanseuranta-, kulunvalvonta– ja logistiikkaratkaisuja. JotBarin toiminta perustuu yrityksen ohjelmistoperheeseen, asiantuntijoiden huippuosaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen. JotBar panostaa tuotekehitykseen – yritys käyttää noin 10% liikevaihdosta vuosittain tuotteiden ja ohjelmistojen kehittämiseen.

Noin 300 asiakkaalla on käytössä JotBar järjestelmä yli 500 toimipisteessä. Asiakkaita löytyy kaikilta toimialoilta ja monesta eri kokoluokasta, erityisesti valmistusprosesseissa ja palveluliiketoiminnassa. 

Lataa asiakas­tarina

Etsitkö sinäkin markkinoinnin kokonaisvaltaista kumppania? Ota meihin yhteyttä niin ratkotaan yhdessä myös teidän markkinointinne haasteet.

Ota yhteyttä 
JotBarin kokemuksia PowerMarkkinoinnista

“Tämän päivän juttu on läpinäkyvyys ja rehellisyys sekä asiakkaasta välittäminen, mikä näkyy meidän sisällöissä.”

Toimitusjohtaja Krister Juselius

Krister Juselius
Keskustele asiantuntijan kanssa