<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Mitä me teemme?

Liidejä. Asiakkaidemme kuukausittain saamien myyntiliidien määrä kasvaa keskimäärin yli nelinkertaiseksi yhteistyön ensimmäisten kuuden kuukauden aikana. Liidien laadun he kertovat olevan hyvä, ellei jopa erinomainen.

Aloitamme yhteistyön aina tutustumalla perin pohjin liiketoimintaasi ja määrittelemällä kasvuasi tukevat tavoitteet. Tavoitteiden saavuttamiseksi laadimme strategian ja toimenpidesuunnitelman, joka yhdistelee tehokkaimpia inbound-markkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation keinoja. Tiedämme, että pelkällä konsultoinnilla ja suunnittelulla ei tehdä tulosta, vaan se vaatii myös tekoja - siksi autamme teitä myös suunnitelman toteutuksessa.

Meille markkinointi ei ole yksittäisiä ad hoc -toimenpiteitä, vaan mitattava ja ennustettava prosessi. Keskitymme aina kehittämään koko markkinointi- ja myyntiprosessia hankkimalla myyjillesi laadukkaita liidejä ja helpottamalla heidän työtään - emme kasvattamaan pelkkää kävijämäärää.

Yhteistyölle annamme aina 100 % tulostakuun.

Palvelumme rakentuu seuraavista osa-alueista: 

Hyödynnämme lähes kaikissa projekteissamme HubSpot-markkinointijärjestelmää. Olemme Suomen ensimmäinen HubSpot-kumppani.

Nämä asiat haluat tietää meistä

100 % tulostakuu

Annamme projekteillemme aina 100 % tulostakuun. Olemme kokeneet sen jo vuodesta 2011 ainoaksi oikeaksi tavaksi tarjota markkinointipalveluita.

Saat markkinointibudjetillasi enemmän

Koska yhdistämme useat toimenpiteet yhdeksi projektiksi, pystymme toimittamaan kovaa tulosta kilpailukykyiseen hintaan. Samalla pääset itse helpommalla.

Kiinteä kuukausihinnoittelumalli

Emme usko tuntilaskutukseen. Annamme työllemme kiinteän hinnan ja otamme vastuun tuloksista. Näin yhteistyö on helppo budjetoida ja tiedät, mitä saat.

Ei sopimuskikkailua

Emme sido sinua sopimuskikkailulla, vaan erinomaisilla tuloksilla. Meistä pääset halutessasi helposti eroon. Siten mekin haluamme ostaa palveluita.

Tunnemme liiketoimintasi

Aloitamme aina paneutumalla liiketoimintaasi läpikotaisin. Älä hermostu, jos emme ehdota heti jotain ihmeellistä taikatoimenpidettä. Vain näin voimme auttaa sinua oikeasti.

Mutkaton viestintä ja projektinhallinta

Meiltä saat aina selkeät raportit, muistiinpanot ja suunnitelmat. Aikataulussa. Lisäksi meillä keskustelet ilman turhia välikäsiä suoraan liiketoimintasi tuntevan asiantuntijan kanssa.

Keskustele asiantuntijan kanssa

Tyytyväisiä asiakkaitamme

 
flashnode
 
Pengon_virallinen_logo_2015_valkoinentausta.jpg
paytrail
stafix
 
Visma
antell.jpg

Kysyttävää?

Painaako mieltäsi kysymys, johon haluaisit vastauksen? Kaipaatko lisätietoa jostain aiheesta? 

Jätä yhteystietosi ja kysymyksesi niin me autamme.