<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

  B2B-markkinointia, jonka vaikutus mitataan euroilla. Ei klikeillä ja konversioilla.

  Uskomme liiketoimintasi aitoon ymmärtämiseen. Tiedonhaun ja datan pohjalta laadittuun strategiaan. Vuosien varrella kymmenissä asiakasprojekteissa testattuihin prosesseihin ja toimintatapoihin, joilla varmistamme tavoitteisiin pääsyn. Emme usko paketteihin ja one-size-fits-all-ratkaisuihin. Tämän pohjalta tohdimme antaa yhteistyöllemme myös aina 100 % tulostakuun.

  Toiminta­tapa

  Kumppanimalli

  Kumppani­malli ja toiminta­tapa

  Hyödynnämme alan parhaita käytänteitä sekä toimintamalleja. Osa näistä on tullut maailmalta, osa toimintamalleista on lukuisien asiakkuuksien pohjalta itse kehitettyjä ja testattuja. Kumppanimallimme pohjautuu läpinäkyvyyteen, tiukkaan projektinhallintaan sekä analyyttiseen liiketoimintatulosten seurantaan.

  Maailmanluokan asiakaskokemus

  Maailman­luokan asiakas­kokemus

  Pidämme huolen aikatauluista, tuomme mahdolliset ongelmat esiin heti ja avoimesti sekä kehitämme yhteistyötä ja markkinointiasi proaktiivisesti. Emme jätä sinua yksin ja kannamme vastuun omasta osuudestamme. Unohtamatta tuloksia. Näistä asiakkaidemme mielestä koostuu maailmanluokan asiakaskokemus.

  Asiakastyytyväisyys 4,5 / 5

  Liiketoiminnalliset tulokset

  Liike­toiminnalliset tulokset

  Emme tee markkinointia markkinoinnin ilosta. Tekemisemme on aina sidottu liiketoimintanne tavoitteisiin.  Tulokset ovat syy, miksi me olemme olemassa ja joiden tekemisessä me olemme hyviä.

  100 % Tulostakuu yhdessä asetetuille tavoitteille

  Ongelmat, joiden ratkaisemisessa olemme hyviä

  • Markkinointi ei tue liiketoimintaa ja myyntiä konkreettisesti.
  • Markkinoinnilla ei ole selkeitä liiketoimintalähtöisiä tavoitteita eikä menestymisen mittareita.
  • Markkinoinnin tekeminen, johtaminen ja seuranta näyttäytyy enemmän ad hoc -tekemiseltä kuin systemaattiselta prosessilta.
  • Mietit siirtymistä uuteen toimintamalliin (inbound, Account based -markkinointi), mutta käytännön askeleet ovat vielä epäselviä
  • Paljon pitäisi tehdä, mutta omat resurssit eivät riitä kaikkeen, ja haluat apua toteutukseen
  Ongelmat joiden ratkaisemisessa olemme hyviä

  Miten ratkaisemme nämä haasteet?

   

  1

  Strategia ja suunta

  Asiantuntijakumppanina, jonka tehtävä on näyttää suuntaa ja tukea sinua tavoitteiden saavuttamisessa. Suunnittelu, strategiassa tukeminen, insight-tiedonhankinta ja parhaiden toimintatapojen ja lähestymistavan valinta. Konkreettinen roadmap, miten tavoitteisiin päästään.

  2

  Toteutuskumppanuus kuukausipalvelulla

  Lisäkäsiä markkinointitoimenpiteiden toteuttamiseen. Tarvittaessa autamme toteuttamaan valittua strategiaa kuukausipalvelulla, tuoden niin lisäosaamista kuin resursseja toteutukseen aina sisällöntuotannosta yksittäisiin kampanjoihin, analyysin rakentamiseen tai kehitysideoiden jalkauttamiseen.

  3

  Insight ja koulutus

  Tiedon tuominen suunnitelmien tai päätösten tueksi. Käytännön kokemukseen ja tiedonhakuun pohjautuvat koulutukset tiimisi markkinointiosaamisen kehittämiseen.

  4

  Bisneskriittisten markkinoinnin haasteiden tai mahdollisuuksien täsmäratkaisu yksittäisenä projektina

  Parhaiden käytäntöjen sekä lisäkäsien tuominen bisneskriittisiin markkinoinnin saumakohtiin. On kyseessä sitten yksittäisen palvelukokonaisuuden Go-to-Market-suunnitelma, myynnin ja markkinoinnin yhteistyön kehittäminen tai esimerkiksi markkinoinnin ROI-laskelma ja johtoryhmäraportointi.

  Yhteistyömme muodostuu yleensä seuraavista osa-alueista:

  Suunnittelu, insight ja strategia

  Luomme liiketoimintatavoitteiden pohjalta selkeät markkinoinnin tavoitteet. Selvitämme markkinoinnin nykytilan, ja mitkä ovat kriittisimmät kehityskohteet. Määritämme onnistumisen mittarit ja tiedonhakuun pohjautuvan viestin ja kanavavalinnat. Tämän pohjalta luomme yhdessä konkreettisen 6–12 kuukauden GamePlanin tavoitteiden saavuttamiseen.

  Account based -markkinointi

  Autamme sinua Account based -markkinoinnin sopivuuden arvioimisessa, hyödyntämisessä ja suunnittelussa sekä konsultoimme ja koulutamme ABM:n aloittamisen ja myynnin mukaan tuomisen osalta. Tuemme sinua koko Account based -markkinoinnin siirtymän matkalla.

  Inbound-markkinoinnin toteuttaminen

  Me suunnittelemme, teemme ja kehitämme markkinointia kokonaisvaltaisena prosessina, jonka tärkein tavoite on tuottaa myynnille enemmän ja laadukkaampia liidejä. Hyödynnämme projekteissa parhaimpia inbound-käytänteitä ja yhdistämme niitä muihin markkinoinnin keinoihin.

  Markkinoinnin automaatio ja teknologia

  Markkinoinnin automatisointiin liittyvät palvelut: teemme projektisuunnitelman, autamme käyttöönotossa ja käyttöönoton jälkeen koulutamme HubSpot-käyttäjät ja integroimme HubSpotin olemassa oleviin prosesseihin. Konsultoimme ja sparraamme myös muiden automaatiotyökalujen tehokkaampaan hyödyntämiseen.

  Markkinoinnin kehittäminen ja mittarit

  Mittaamisen avulla kehitetään ja tehostetaan markkinointitoimenpiteitä, kun päätöksiä voidaan tehdä dataan pohjautuen. Autamme markkinoinnin tavoitteiden asettamisessa ja jatkuvan analysoinnin avulla valitsemme parhaimmat taktiikat markkinointistrategian toteuttamiseen. Autamme luomaan markkinoinnin mittariston, joka kiinnostaa myös toimitusjohtajaa.

  Koulutukset ja konsultointi

  Järjestämme räätälöityjä yrityskohtaisia koulutuksia muun muassa seuraavista aiheista:

  - Markkinoinnin ja myynnin yhtestyö
  - Markkinoinnin mittaaminen ja tavoitteet
  - Account based -markkinointi
  - Markkinoinnista prosessi – pois ad hoc - tekemisestä

  Markkinoinnin kehittämisen ja johtamisen palvelut

  Saatte asiantuntijatiimimme osaamisen käyttöönne. Saat täsmätukea bisneskriittisten markkinoinnin haasteiden voittamiseen. Täsmätukea tarjoamme muun muassa:

  • Markkinoinnin tavoitteiden kirkastus
  • Markkinoinnin ROI:n mittaaminen
  • Markkinoinnin ja myynnin yhteistyö
  • Markkinointitiimin rakenne ja vastuut
  • Markkinointi johtoryhmässä – raportointi ja työskentelytapa
  • Markkinoinnin prosessit
  • Markkinoinnin budjetin hyötykäyttö
  Kehittämisen ja johtamisen palvelut

  Mistä liikkeelle?

  Sovi kanssamme maksuton 30–45 minuutin sparrailu. Olemme pitäneet niitä vuosien varrella yli 300 ja yli 98 % kokee, että niistä on ollut hyötyä. Saat sparrailun aikana konkreettisia ja toiminnallisia kokemukseen pohjautuvia vinkkejä markkinointisi kehittämiseen.

  Varaa aika

  ”Meillä markkinointi on aina ollut investointi, mutta nyt se on selkeästi mitattava. Meillä on nyt 360-näkyvyys markkinoinnin ja myynnin tuloksiin aina liideistä toteutuneisiin kauppoihin. Yhteistyö on ollut meille erittäin kannattava investointi.”

  pekkapylkkanen
  Pekka Pylkkänen, toimitusjohtaja
  Arrow Engineering Oy

  Lue lisää
  Asiakkaitamme

  Keskustele aiheesta asiantuntijoidemme kanssa

  Sovi kanssamme maksuton 30–45 minuutin sparrailu. Olemme pitäneet niitä vuosien varrella yli 300, ja yli 98 % kokee, että niistä on ollut hyötyä. Saat sparrailun aikana konkreettisia ja toiminnallisia kokemukseen pohjautuvia vinkkejä markkinointisi kehittämiseen.
  Ota yhteyttä