<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä

   

   

  Loistavat tulokset eivät olisi mahdollisia ilman loistavia asiakkaita

  Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria B2B-yrityksiä. Monimutkaiset ratkaisut ja pitkät myyntiprosessit yhdistävät heitä. Onnistumisemme yhteistyössä mitataan tuloksilla: liideillä, tarjouskannalla ja klousattuina euroina. Ei vain toteutetuilla toimenpiteillä.

  Meihin luottavat muun muassa:

  Qentinel värillinen logo
  Gasum logo
  ecraft-logo-CMYK-black_2018
  Canorama on PowerMarkkinoinnin tyytyväinen asiakas
  Novotek
  Civilpoint markkinointikumppanuus
  Musta logo - läpinäkyvä tausta
  Lumon uusi logo vanhan logon mitoissa (testi blogin naviin)
  JotBar
  Triuvare luottaa markkinoinnissaan PowerMarkkinoinnin kumppanuuteen
  Alfame_Logo-01
  Pengon-logo-rgb

  Asiakastarinoita

  Markkinoinnin suunnitelmalla ja toteutuskumppanuudella Mercurin markkinoinnista entistä tuloksellisempaa

  Case: Mercuri International Oy

  PowerMarkkinoinnin avulla Mercurin markkinointi kytkettiin entistäkin vahvemmin myynnin tueksi.
  Ensimmäisen kolmen kuukauden toteutuskumppanuuden aikana Mercurin markkinoinnin tulokset paranivat selvästi. 

  Lue lisää

  MERKITTÄVÄÄ KASVUA LIIDEISSÄ JA TUNNETTUUDESSA (4)

  Markkinointisuunnitelma, joka auttaa myyntiä pääsemään tavoitteisiinsa

  Case: Gasum

  Energiayhtiö ja kaasualan asiantuntija Gasum etsi tukea liikenneyksikön markkinointiin raskaan liikenteen B2B-asiakkaiden tavoittamiseen. PowerMarkkinointi rakensi yhdessä Gasumin kanssa Game Plan -markkinointisuunnitelman, joilla markkinoinnin toimenpiteet saatiin vastaamaan liiketoiminnan tavoitteisiin.

  Lue lisää

  MERKITTÄVÄÄ KASVUA LIIDEISSÄ JA TUNNETTUUDESSA

  Ketterämpää ja strategisempaa markkinointia ABM-suunnittelun myötä

  Case: Civilpoint

  Infra-alan tiedonhallintaan erikoistunut Civilpoint halusi markkinointiinsa ketterämpää otetta, parempaa tavoitteellisuutta ja mitattavuutta sekä välineet viestiä strategisesti tärkeimmille asiakkaille. PowerMarkkinoinnin kanssa yhdessä laadittiin account based -markkinoinnin suunnitelma. ABM-suunnitelmasta syntyi odotukset ylittävä ja konkreettinen kokonaisuus, jonka avulla viestiä systemaattisemmin kohderyhmälle. Lisäksi suunnitteluprosessi varusti esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin kehittämään yhteistyötään.

  Lue lisää

  Civilpoint referenssikuva

  ABM-pilotista toimintatavat isoille ja haastaville asiakkaille viestimiseen

  Case: Qentinel

  Qentinel etsi osaavaa ja kokenutta kumppania tuekseen account based -markkinoinnin jalkauttamiseen ja koko yrityksen sitouttamiseen ABM-tavoitteisiin. PowerMarkkinointi tuki Qentineliä näihin tavoitteisiin pääsemisessä järjestämällä yrityksen sisäisiä koulutuksia, rakentamalla ABM-suunnitelman ja auttamalla Qentineliä löytämään juuri oikean viestikärjen haastavan kohderyhmän tavoittamiseen.

  Lue lisää

  Referenssit-sivun nostokuva

  Markkinoinnista mitattava ja kannattava investointi

  Case: Arrow Engineering

  Markkinoinnista kannattava investointi, liidimäärän räjähdysmäinen kasvu, eurolähtöistä mittaamista sekä 360-näkyvyys markkinoinnin ja myynnin tuloksiin - muun muassa tällaisia tuloksia asiakkaamme ARROW Engineering Oy on saavuttanut yhteistyömme myötä!

  Lue lisää

  Asiakaskokemus-ARROW-3 (8)

  Uusia ideoita ja nykyisten toimintamallien haastamista

  Case: Alva

  Alvan tavoitteena oli luoda tuloksia tuottava markkinointiprosessi uudelle vesihuollon palvelukonseptilleen Pisaralle. PowerMarkkinointi toi markkinointiin kaivattua struktuuria ja mitattavuutta. Lopputuloksena syntyi suunnitelmallinen ja tavoitteellinen markkinointiprosessi, joka toi myynti- ja markkinoititiimin lähemmäs toisiaan.

  Lue lisää

  Lataa maksuton casekuvaus Alvan ja PowerMarkkinoinnin kumppanuudesta

  Power­Markkinointi toi mitattavuuden ja ennustettavuuden osaksi markkinointia

  Case: Pengon

  Ennen yhteistyön aloittamista Pengon luotti pitkään kylmälistoihin ja perinteiseen puhelintyöhön. Kylmäkontaktoinnin teho alkoi kuitenkin heiketä, ja yrityksessä ymmärrettiin, ettei markkinointia voinut perustaa enää pelkkään mutuun. Konkreettisia askeleita myynnin ja markkinoinnin prosessien tehostamiseen lähdettiin ottamaan yhdessä PowerMarkkinoinnin kanssa.

  Lue lisää

  Pengon referenssi

  Kumppanuudella tuloksia

  Case: Alfame

  Alfamen ja PowerMarkkinoinnin yhteistyö on jatkunut ja kehittynyt jo vuodesta 2016 saakka. Ennen yhteistyötä Alfamen suurimpana markkinointihaasteena oli resurssien ja systemaattisuuden puute, mikä heijastui markkinointiin tehottomuutena. Kasvuhaluinen integraatioratkaisuihin keskittyvä asiantuntijayritys etsi B2B-markkinoinnin sparraus- ja tuotantoavun lisäksi markkinoinnin automaatioon erikoistunutta kumppania.

  Lue lisää

  Tutustu Alfamen menestystarinaan

  Olemme vastanneet asiakkaidemme tarpeisiin muun muassa:

  Go-to-Market

  Uuden palvelutuotteen Go-to-Market-suunnitelman laatiminen dataan pohjautuen. Asiakkuusprofiilien määrittäminen, viestin kirkastaminen ja käytännön toimenpidesuunnitelma asetettuihin tavoitteisiin pääsemiseksi.

  Account based -markkinointi

  Yhteisen toimintatavan luominen account based -markkinointiin koko organisaatiolle sekä koulutus ABM:n onnistuneeseen toteutukseen.

  Johtoryhmä­raportointi

  Asiakkaan liiketoimintatavoitteiden kannalta tärkeimmät markkinoinnin seurattavat luvut, joista nähdään suoraan markkinoinnin vaikutus liiketoiminnalle.

  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä! →

  Lue lisää meistä

  Tutustu meihin→

  Miten voimme auttaa?

  Tutustu palveluihimme →