<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Markkinoinnin ulkoistamisella tuloksia - Case Alfame

   

Alfame on vuonna 2004 perustettu liiketoimintakriittisiin, kilpailuetua toteuttaviin integraatioratkaisuihin ja sovelluksiin erikoistunut osaaja. Alfamen liiketoiminta on vakaassa kasvussa, viimeisen vuoden kasvun ollessa 37%.

Alfamen ja PowerMarkkinoinnin yhteistyö on jatkunut ja kehittynyt jo vuodesta 2016 saakka. Ennen yhteistyötä Alfamen suurimpana markkinointihaasteena oli resurssien ja systemaattisuuden puute, mikä heijastui markkinointiin tehottomuutena. Kasvuhaluinen yritys etsi sisältömarkkinoinnin sparraus- ja tuotantoavun lisäksi markkinoinnin automaatioon erikoistunutta kumppania.

Ulkoistaminen helpottaa ja tuo joustoa, kun voimme suunnata omat resurssit täysin laskutettavaan työhön. Pystymme joustavasti säätämään tarpeen ja tilanteen mukaan, paljonko omia resursseja halutaan käyttää markkinointiin.

- Janne Tirkkonen, toimitusjohtaja

 

Asiakastarina Alfame

Lataa casekuvaus yhteistyöstä täyttämällä oheinen lomake ja lue, miten Alfamen tulokset on saavutettu!

Lataa Case Alfame

Lataus on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietojen käsittelyyn tarkemmin rekisteriselosteesta.