<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Asiakascase: Qentinel

- ABM-pilotista toimintatavat isoille ja haastaville asiakkaille viestimiseen

Qentinel on ohjelmistotestaukseen erikoistunut yritys, joka haki kumppania account based -markkinoinnin jalkauttamiseen. ABM-pilotin tarkoituksena oli kehittää toimintamalli isoille asiakkaille viestimiseen.

Kun sisäisesti ABM:ää ei saatu jalkautettua käytäntöön, etsi Qentinel osaavan ja kokeneen kumppanin, joka saisi kaikki sitoutumaan yhteiseen tavoitteeseen. Analyysi ja ajatustyö, jotka PowerMarkkinointi teki tiedonhakuvaiheessa, olivat arvokkaita suunnitelman ja viestien syntymiselle ja toteutumiselle.

Hyödyllisintä oli konkretia. PowerMarkkinoinnin toimintatavoilla löydettiin oikea viestikärki, jolla haastava kohderyhmä tavoitetaan, ja sai myynnin ja markkinoinnin vetämään yhtä köyttä.

Lataa casekuvaus PowerMarkkinoinnin toteuttamasta ABM-pilotista ja opi, kuinka Qentinelillä ABM saatiin vakiinnutettua jokapäiväiseksi toimintatavaksi niin myyntiin kuin markkinointiin.

PowerMarkkinointi on sopiva, kun kaipaa systemaattista työtapaa ja talon ulkopuolista näkökulmaa.

– Marjo Sjöberg, markkinointijohtaja

refekuva qentinel

 

Lataa Casekuvaus QENTINEL

Lataus on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietojen käsittelyyn tarkemmin rekisteriselosteesta.