<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Meille töihin?

Oletko nälkäinen ja arvostat osaamistasi? Etsitkö seuraksesi tiimiä, jossa asioita tapahtuu? Haluatko olla alasi edelläkävijä? 

Kyllä, kyllä ja kyllä? Hienoa, haluamme varmasti kuulla sinusta.

Sanotaan yksi asia heti: tämä ei ole se helpoin työpaikka. Olemme kasvuyritys nopeasti muuttuvalla alalla. Meillä sinun tulee osata kääriä hihat sekä tehdä asioiden oppimisesta osa sinua. Tehtävämme olla alamme edelläkävijä ei aina ole helppo, mutta sitäkin palkitsevampi.

Tutustu alta avoimiin työpaikkoihimme ja hakuprosessiimme.

 

Avoimet työpaikat

 

Ei avoimia työpaikkoja. 

Etkö löytänyt sopivaa avointa paikkaa? Jos uskot olevasi sopiva vahvistus tiimiimme, etkä malta odottaa, että pääset mukaan kasvutarinaamme, laita avointa hakemusta osoitteeseen:
rekry@powermarkkinointi.com

6 syytä tulla meille töihin

Kehittyminen

Meillä osaamisesi kehittyy joka päivä. Projektimme eivät ole helpoimmasta päästä, mutta haastavien työtehtävien kautta opit parhaiten. Jaamme uusia ideoita ja opittuja asioita, jolloin opimme toisiltamme ja kehitymme yhdessä. Voit kehittää osaamistasi omien kiinnostustesi mukaan ja luoda omannäköistä uraa.

Huipputiimi

PowerMarkkinoinnilla työskentelee kehittymisestään kiinnostuneita huippuammattilaisia. Jokaisen mielipidettä arvostetaan ja työskentelemme yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi tiiminä. Siksi jo rekrytointiprosessin haastatteluvaiheessa pääset tutustumaan koko tiimiin. Meillä on päivittäin hauskaa yhdessä!

Mielekkyys

Viihdymme toistemme seurassa, mutta myös työympäristömme on viihtyisä. Meillä ei tarvitse nököttää toimistopöydän ääressä, vaan voit tehdä töitä vaikkapa rennosti säkkituolissa makoillen. Toimistollamme saatat törmätä myös karvaisiin työkavereihin ja perheen pienimmät ovat tervetulleita vierailemaan toimistollamme. Töihin on kiva tulla!

Aitous

Meillä jokainen saa olla oma ja aito itsensä. Etsimme tiimiämme täydentäviä persoonia ja luonteesi saa näkyä myös asiakkaillemme. Meillä saa olla asioista eri mieltä, sillä kyseenalaistamalla asioita kehitymme. Erehtyminen on myös aitoutta ja meillä ei tarvitse pelätä pieniä mokia. Aitous näkyy niin työtyyväisyytenä ja tuottavuutena, kuin muiden huomioimisenakin. 

Vapaus

Haluamme kehittää joustavia työnteon tapoja. Meillä voit työskennellä kotisohvalta tai kesämökin laiturilta käsin. Jos haluat tuulettaa ajatuksiasi lenkkipolulla kesken työpäivän, emme estä sinua! Uskomme tehokkaaseen työajan käyttöön, oli se sitten aikaisin aamulla tai myöhemmin iltapäivällä. Luotamme sinuun täysin, mutta se tuo myös vastuun tehdä parhaasi joka päivä ja täyttää tai jopa ylittää sekä yhteiset, että asiakkaan tavoitteet. 

Työhyvinvointi

Tarjoamme työntekijöillemme kattavien työterveyspalvelujen lisäksi mm. ravitsevan välipalan. Taukojumppaamme ja virkistäydymme yhdessä niin liikuntapäivissä kuin erilaisissa illanvietoissa. Käytössäsi ovat luonnollisesti modernit työvälineet ja järjestelmät sekä parhaat mahdolliset resurssit päivittäisen työsi tueksi. 

Suhtau­dumme työ­hömme into­himoisesti, mutta meille on myös tärkeää, että töissä viih­dytään. Vietämme­hän ison osan ajas­tamme työ­paikalla.

Haku­prosessi

 

Otamme hakuprosessin tosissamme. Pyrimme varmistamaan, että olet oikea henkilö tehtäviin ja sopiva persoona tiimiimme. Meille on tärkeää myös se, että PowerMarkkinointi on työpaikka, jossa sinä haluat työskennellä.

Yleensä rekrytointi etenee seuraavasti:

1. Laita hakemus meille.

2. Sopivat hakijat saavat kutsun joko puhelinhaastatteluun tai kysymme lisätietoja sähköpostitse.

3. Puhelinhaastattelussa täsmennämme vielä avoimeksi jääneitä kohtia, kerromme hieman tarkemmin työnkuvasta sekä työskentelystä meillä. Tämä on hyvä hetki sinulle kertoa hieman enemmän itsestäsi sekä myydä itsesi meille. Puhelinhaastattelun jälkeen sopivien hakijoiden kanssa sovimme haastattelut paikan päällä.

4. Haastattelu paikan päällä on se ns. virallinen työhaastattelu. Käymme läpi kulttuuriamme, työtehtäviä sekä yritystämme tarkemmin.

5. Toisessa haastattelussa paikan päällä tapaat tulevia työkavereitasi. Näet mitä työskentely on käytännössä sekä pääset juttelemaan ja tutustumaan meihin tarkemmin.

"Miten tietojani käsitellään hakuprosessin aikana ja sen jälkeen?" Vastaamme tähän kysymykseen Rekrytointirekisterissämme.

Kurkkaa kulisseihin!

Käy tutustumassa Instagram -tiliimme ja katso, millaiselta meidän arki PowerMarkkinoinnilla näyttää. PowerBlogista voit käydä lukemassa, millaisia tyyppejä meillä on töissä.