<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ura meillä

Oletko nälkäinen ja arvostat osaamistasi? Etsitkö seuraksesi tiimiä, jossa asioita tapahtuu? Haluatko olla alasi edelläkävijä?

Kyllä, kyllä ja kyllä? Hienoa, haluamme varmasti kuulla sinusta. Olemme kasvuyritys nopeasti muuttuvalla alalla. Meillä sinun tulee osata kääriä hihat sekä tehdä asioiden oppimisesta osa sinua. Tehtävämme olla alamme edelläkävijä ei aina ole helppo, mutta sitäkin palkitsevampi.

 

PowerMarkkinointi yrityksenä

Olemme asiantuntijatoimisto, joka tekee liiketoimintalähtöistä ja täysin mitattavaa B2B-markkinointia. Tehtävämme on saada asiakkaidemme markkinointi tukemaan heidän liiketoimintaansa ja generoimaan liidejä inbound-markkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation keinoin. Olemme toimineet vuodesta 2011 ja olemme myös Suomen ensimmäinen HubSpot-kumppani!

 

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen keskisuurista yrityksistä kansainvälisiin pörssi­yrityksiin. Missiomme on saada markkinointi tukemaan asiakkaidemme liike­toimintaa oikeasti ja mitattavasti. Siinä me olemme hyviä - siksi annamme työllemme ilomielin aina 100 % tulostakuun.

 

Tutustu alta avoimiin työpaikkoimimme ja siihen, millaista meillä on olla töissä!

 

Avoimet työpaikat

 

Content Marketing Specialist/Sisällöntuottaja


Etkö löytänyt sopivaa avointa paikkaa? Jos uskot olevasi sopiva vahvistus tiimiimme, etkä malta odottaa, että pääset mukaan kasvutarinaamme, laita avointa hakemusta osoitteeseen: rekry@powermarkkinointi.com.

PowerMarkkinointi työpaikkana

Kehittyminen

Meillä kehityt joka päivä. Projektimme eivät ole helpoimmasta päästä, mutta haastavien työtehtävien kautta opit parhaiten. Jaamme uusia ideoita ja opittuja asioita, jolloin opimme toisiltamme ja kehitymme yhdessä. Voit kehittää osaamistasi omien kiinnostustesi mukaan ja luoda omannäköistäsi uraa.

Huipputiimi

PowerMarkkinoinnilla työskentelee kehittymisestään kiinnostuneita huippuammattilaisia. Jokaisen mielipidettä arvostetaan ja työskentelemme yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi tiiminä. Siksi jo rekrytointiprosessin haastatteluvaiheessa pääset tutustumaan koko tiimiin. Meillä on päivittäin hauskaa yhdessä!

Mielekkyys

Viihdymme toistemme seurassa, mutta myös työympäristömme on viihtyisä. Meillä ei tarvitse nököttää toimistopöydän ääressä, vaan voit tehdä töitä vaikkapa rennosti säkkituolissa makoillen. Toimistollamme saatat törmätä myös karvaisiin työkavereihin ja perheen pienimmät ovat tervetulleita vierailemaan toimistollamme. Töihin on kiva tulla!

Aitous

Meillä jokainen saa olla oma ja aito itsensä. Etsimme tiimiämme täydentäviä persoonia ja luonteesi saa näkyä myös asiakkaillemme. Meillä saa olla asioista eri mieltä, sillä kyseenalaistamalla asioita kehitymme. Erehtyminen on myös aitoutta ja meillä ei tarvitse pelätä pieniä mokia. Aitous näkyy niin työtyyväisyytenä ja tuottavuutena kuin muiden huomioimisenakin. 

Vapaus

Haluamme kehittää joustavia työnteon tapoja. Meillä voit työskennellä kotisohvalta tai kesämökin laiturilta käsin. Jos haluat tuulettaa ajatuksiasi lenkkipolulla kesken työpäivän, emme estä sinua! Uskomme tehokkaaseen työajan käyttöön, oli se sitten aikaisin aamulla tai myöhemmin iltapäivällä. Luotamme sinuun täysin, mutta se tuo myös vastuun tehdä parhaasi joka päivä ja täyttää tai jopa ylittää sekä yhteiset, että asiakkaan tavoitteet. 

Työhyvinvointi

Tarjoamme työntekijöillemme kattavien työterveyspalvelujen lisäksi mm. ravitsevan välipalan. Taukojumppaamme ja virkistäydymme yhdessä niin liikuntapäivissä kuin erilaisissa illanvietoissa. Käytössäsi ovat luonnollisesti modernit työvälineet ja järjestelmät sekä parhaat mahdolliset resurssit päivittäisen työsi tueksi. 

Etätöissä PowerMarkkinoinnilla

"Jokaisella työntekijällä on omat työssä onnistumisen mittarit ja tavoitteet, jotka ohjaavat jokaisen työntekijän oman työn johtamista. Lisäksi meillä ennen kaikkea luotetaan siihen, että jokainen hoitaa oman ruutunsa! Näiden arvojen vuoksi etätyön tekeminen on mahdollista ja helposti järjesteltävissä - muillekin, kuin itseni kaltaiselle pääasialliselle etätyöläiselle."

-Sales Representive, Samuli "Myyntijamppa-Samppa" Kivirinne blogissamme

 

Sampan-ympyräkuva

Arvot

 

Meille on tärkeää, että jokainen PowerMarkkinoinnin työntekijä voi allekirjoittaa arvomme. Siksi olemme määritelleet ne yhdessä. Jos koet arvomme omaksesi, laita meille hakemusta tulemaan!

Tutustu arvoihimme

 

Trainee-ohjelma

 

Trainee-ohjelmassa tarjoamme harjoittelujaksoja myynnin- ja markkinoinnin asiantuntijatiimeissä. Tarjoamme traineelle mahdollisuuden kehittyä asiantuntijatehtäviin - omien kykyjensä ja mielenkiintojensa mukaan. Pääset mukaan oikeisiin asiakasprojekteihin ja saat monipuolisen kuvan modernista markkinoinnista ja myynnistä.

Trainee-ohjelmat

 

Osaamisen kehittäminen

 

Panostamme osaamisen kehittämiseen ja jakamiseen. Meillä jokainen valitsee omiin mielenkiintoihinsa ja yrityksen liiketoimintatavoitteisiin perustuvan osaamisalueen, jossa haluaa kehittyä. Tämän lisäksi meillä on yhteisiä oppimishetkiä, jossa jaamme tietoa ja osaamista tiimin sisällä.

Lue lisää!

 

Haku­prosessi

 

Otamme hakuprosessin tosissamme. Pyrimme varmistamaan, että olet oikea henkilö tehtäviin ja sopiva persoona tiimiimme. Meille on tärkeää myös se, että PowerMarkkinointi on työpaikka, jossa sinä haluat työskennellä.

 

Yleensä rekrytointi etenee seuraavasti:

1. Laita hakemus meille.

2. Sopivat hakijat saavat kutsun joko puhelinhaastatteluun tai kysymme lisätietoja sähköpostitse.

3. Puhelinhaastattelussa täsmennämme vielä avoimeksi jääneitä kohtia, kerromme hieman tarkemmin työnkuvasta sekä työskentelystä meillä. Tämä on hyvä hetki sinulle kertoa hieman enemmän itsestäsi sekä myydä itsesi meille. Puhelinhaastattelun jälkeen sopivien hakijoiden kanssa sovimme haastattelut paikan päällä.

4. Haastattelu paikan päällä on se ns. virallinen työhaastattelu. Käymme läpi kulttuuriamme, työtehtäviä sekä yritystämme tarkemmin.

5. Toisessa haastattelussa paikan päällä tapaat tulevia työkavereitasi. Näet mitä työskentely on käytännössä sekä pääset juttelemaan ja tutustumaan meihin tarkemmin.

 

"Miten tietojani käsitellään hakuprosessin aikana ja sen jälkeen?" Vastaamme tähän kysymykseen Rekrytointirekisterissämme. Vaadimme hakemuksen lähettäjältä suostumuksen tietojensa käsittelyyn. Tutustu rekrytointirekisteriimme ja lähetä meille hakemuksesi, jossa mainitset antavasi suostumuksesi tietojesi käsittelyyn. Muussa tapauksessa tulemme kysymään tätä sinulta. 

Ota meihin yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää meillä työskentelystä, laita meille sähköpostia osoitteeseen rekry@powermarkkinointi.com.

Kurkkaa kulisseihin!

Käy tutustumassa Instagram -tiliimme ja katso, millaiselta meidän arki PowerMarkkinoinnilla näyttää. PowerBlogista voit käydä lukemassa, millaisia tyyppejä meillä on töissä.