<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä
  Markkinointikonsultti ja projektipäällikkö - avoin työpaikka

   

  Marketing Trainee -ohjelmamme on taas avoinna, hae pian!

  Haluatko päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa rakennetaan liiketoiminnan tuloksia markkinoinnin keinoin? Haluatko kasvattaa osaamistasi kunnianhimoisen tiimin tukemana? Hae Marketing Traineeksi PowerMarkkinoinnille!

  Pähkinänkuoressa

  Palkallisen trainee-ohjelman kautta tavoitteenamme on kouluttaa ja rekrytoida sinut osaksi tiimiämme. Saat laajan koulutuksen ja näkemyksen moderniin ja tuloksekkaaseen B2B-markkinointiin. Pääset syventymään sekä strategisiin teemoihin että käytännön työhön.

  Työskentelet osana asiakkuustiimiämme. Työparinasi toimivat muun muassa projektipäällikkö, markkinointikonsultti ja sisältöjen asiantuntija. Olet tukemassa tiimiämme asiakkaidemme tulosten saavuttamisessa. Asiakkaamme ovat keskisuuria tai suuria B2B-organisaatioita.

  Pääset perehtymään ja toteuttamaan asiakkaidemme päivittäisiä markkinoinnin toimenpiteitä. Käytännön toimenpiteiden lisäksi pääset syventymään toimenpiteiden analytiikkaan ja opit, kuinka markkinoinnin toimenpiteitä kehitetään dataohjautuvasti.

  PowerMarkkinoinnin Trainee-ohjelma

  • Trainee-ohjelmamme on palkallinen ja sen kesto on noin 6 kuukautta.
  • Tavoitteenamme on kouluttaa ja rekrytoida sinut trainee-ohjelman kautta osaksi asiantuntijatiimiämme.
  • Saat aidosti laaja-alaisen koulutuksen tuloksekkaaseen B2B-markkinointiin.
  • Marketing Traineena työskentelet osana asiakkuustiimiä eli pääset aktiivisesti mukaan asiakastyöhön.
  • Pääset kehittämään osaamistasi myös käytännön toimenpiteissä: suoritat Trainee-ohjelman aikana muun muassa HubSpot- ja Google-sertifikaatit todisteeksi osaamisestasi. Teoriatietoa pääset soveltamaan käytäntöön asiakkuustiimi tukenasi.

    

  Pelkäätkö joutuvasi kahvinkeittäjäksi traineena?

  Väärin! Meillä Marketing Trainee pääsee osaksi mielenkiintoisia projekteja ja käytännön työtä. Lupaamme, että osaamisesi karttuu kuin itsestään, kun pääset soveltamaan oppimaasi tietoa käytännössä.

  Urapolkuni PowerMarkkinoinnilla alkoi puolivuotisella trainee-jaksolla, jonka aikana opin valtavasti uutta. Se antoi minulle hyvän pohjan siirtyä avustavan markkinointikonsultin tehtävään, jossa sain enemmän vastuuta. Nykyään toimin projektipäällikön roolissa, jossa vastaan omien asiakkuuksieni johtamisesta. PowerMarkkinoinnin tapa antaa vastuuta työntekijöille ja tukea kunkin henkilökohtaista ammatillista kasvua aktiivisesti ovat mielestäni olleet avaintekijöitä kehitysmatkani onnistumisessa.
  -Hanna Kuusisto, Marketing Consultant & Project Manager

  Traineena pääsin heti näköalapaikalle mukaan asiakasprojekteihin, mikä oli oppimisen kannalta mahtava juttu. Vastuuta annettiin sopivasti kokemuksen karttuessa ja osaamiseni kehittämiseen panostettiin alusta asti. Trainee-jakson aikana tein tuetusti avustavan markkinointikonsultin tehtäviä ja osaamisen lisääntyessä siirryin toteuttamaan juniorin työtä itsenäisemmin.
  - Roosa Toivo, Junior Marketing Consultant

  Markkinointikonsultin paikka avoinna

  Sinulta edellytämme:


  • Innostusta moderniin ja tuloksekkaaseen markkinointiin
  • Itsenäistä työotetta, proaktiivisuutta sekä kykyä saada asioita tehdyksi
  • Aiempi kokemus markkinoinnista tai viestinnästä katsotaan eduksesi
  • Tavoite- ja tuloshakuisuutta sekä innokkuutta markkinoinnin mittaamiseen
  • Tehtävään soveltuvaa markkinointi- tai viestintäalan koulutusta (sopii myös opintojen loppusuoralla olevalle opiskelijalle)
  • Erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  Double exposure design. Business partners concept with businessman and businesswoman handshake at modern office indoors

  Sinulle takaamme:


  • Kokopäiväisen ja palkallisen harjoittelupaikan. Rakennamme sinulle henkilökohtaisen kehityssuunnitelman ja tarjoamme laajan koulutuksen moderniin ja tuloksekkaaseen B2B-markkinointiin. Nimeämme sinulle myös mentorin, joka tukee kehittymistäsi koko ohjelman ajan. Tavoitteenamme on rekrytoida sinut osaksi tiimiämme traineejakson jälkeen.

  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset asiakasprojektit, joissa pääset soveltamaan oppimaasi ja kehittämään osaamistasi. Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria B2B-organisaatioita. Tutustu referensseihimme tarkemmin täällä.

  • Työkulttuurin, joka tukee kehittymistäsi. Toimintaamme ohjaavina arvoina vapaus ja vastuu antavat sinulle vapaat kädet valita itsellesi sopivat työskentelytavat. Esimerkiksi työaikamme joustavat. Lisäksi sinulla on vapaus valita, missä mieluiten työskentelet: toimistolla, kotona, kahvilassa. Tutustu arvoihimme.

  • Motivoituneen ja asiantuntevan tiimin rinnallesi. Työskentelet päivittäin osana 3–4 henkilön projektitiimiä. Lisäksi tukenasi on koko asiakkuustiimimme. Uskomme yhdessätekemisen voimaan!

  Kiinnostuitko? 

  Näin hakuprosessi etenee

  1

  Toimita hakemuksesi

  Toimita hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 10.1.2021 mennessä osoitteeseen rekry@powermarkkinointi.com. Älä kuitenkaan aikaile liiaksi, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö löytyy.

  Vinkki! Älä toista hakemuksessa CV:täsi, vaan kerro, miksi juuri sinut tulisi kutsua haastatteluun ja miksi olisit sopiva henkilö tehtävään.

  2

  Haastattelu puhelimitse

  Potentiaalisille hakijoille soitamme ensin puhelimitse. Kartoitetaan molemmin puolin, olisitko sopiva lisä tiimiimme.

  Puhelinhaastattelun jälkeen kutsumme sinut toiseen haastatteluun paikan päälle tai etänä, ja pääset suorittamaan pari soveltavaa tehtävää.

  3

  Tiimiin tutustuminen ja sopimusasiat

  Tutustut tulevaan tiimiisi – ja he pääsevät tutustumaan sinuun. Jos sekä sinusta että meistä tuntuu edelleen hyvältä, hoidetaan sopimusasiat kuntoon ja sovitaan aloituspäiväsi.

  Hae nyt!

  Lisätietoja voit kysyä Annika Ukkolalta puhelimitse +358 50 446 0117.

  Kysymyksiä voit toimittaa myös meilitse osoitteeseen rekry@powermarkkinointi.com. Voit lukea täältä, miten tietojasi käsitellään rekrytointiprosessin aikana ja sen jälkeen.

  PS. Jos tämä paikka ei ollut sinua varten, mutta tunnet sopivan tyypin, vinkkaathan ilmoituksesta myös hänelle!