<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä
  Markkinointikonsultti ja projektipäällikkö - avoin työpaikka

   

  Markkinoinnin asiantuntija, etsimme sinua!

  Haluatko päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa rakennetaan liiketoiminnan tuloksia markkinoinnin keinoin? Haluatko olla osana kunnianhimoista markkinoinnin asiantuntijoiden joukkoa? Tule osaksi kasvutarinaamme ja hae avoinna olevaan Junior Marketing Consultant -rooliin!

  Pähkinänkuoressa

  Työskentelet osana 3–4 hengen projektitiimiä. Työparinasi toimivat muun muassa projektipäällikkö, sisältöjen asiantuntija ja strategi. Vastaatte yhdessä asiakkaidenne markkinoinnin tuloksellisuudesta. Asiakkaamme ovat keskisuuria tai suuria B2B-organisaatioita.

  Teet tiivistä yhteistyötä projektitiimisi lisäksi muun asiakkuustiimimme kanssa. Sparrausapua saat siis oman projektitiimisi lisäksi muilta kollegoiltasi.

  Vastaat projektitiimissä asiakkaidenne päivittäisistä markkinoinnin toimenpiteistä. Vastaat siitä, että ne suoritetaan laadukkaasti ja ajallaan. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että yhdessä suunnitellut kampanjat julkaistaan suunnitelman mukaisesti, ja kampanjoille asetetut tavoitteet täyttyvät. Käytännön toimenpiteiden lisäksi vastaat toimenpiteiden raportoinnista ja kehittämisestä. Muu projektitiimi on tukenasi.

  Pääset jatkuvasti kehittämään osaamistasi. Jatkuvan työssäoppimisen lisäksi tuemme osaamisesi kehittymistä muun muassa kirjallisuuden, koulutusten ja workshopien avulla.

  Mitä Junior Marketing Consultant oikein tekee?

  • Kehittää asiakkaan markkinointia osallistumalla muun muassa markkinointisuunnitelman rakentamiseen, optimoimalla toimenpiteitä datan pohjalta ja ideoi uutta yhdessä projektitiimin ja asiakkaan kanssa.

  • Mittaa, raportoi ja analysoi markkinoinnin kokonaisuutta – tietysti myös yksittäisiä kampanjoita. Meille on tärkeää linkittää markkinointi liiketoiminnan tavoitteisiin, joten liiketoimintalähtöisyys ja datauskovaisuus ovat DNA:ssamme.

  • Suunnittelee ja toteuttaa esimerkiksi liidikampanjat markkinointisuunnitelman mukaisesti. Sisällöntuotannossa tukenasi on Content Marketing Specialist. Sen sijaan sähköpostimarkkinoinnin, maksetun median ja laskeutumissivujen toteutukset ovat työpöydälläsi.
    

  Kuulostaako unelmaduunilta? Näin tulevat kollegasi työstään kertovat:

  Junior Marketing Consultantin roolissa pääsee monipuolisesti kehittämään ja toteuttamaan aidosti liiketoimintaa tukevaa markkinointia. Työskentely osana huippuammattilaisten tiimiä haastaa myös itseä jatkuvaan kehittymiseen.
  -Eevariikka Ruopas, Junior Marketing Consultant 

  PowerMarkkinoinnilla saa tehdä päivittäin töitä rautaisten ja kunnianhimoisten ammattilaisten sekä ennen kaikkea hienojen ihmisten kanssa! Itse rooli on todella monipuolinen aina asiakkaiden markkinoinnin toimenpiteiden suunnittelusta toteutukseen ja kehittämiseen. Loistava paikka kehittyä ja oppia niin modernista, liiketoimintalähtöisestä markkinoinnista kuin asiakkuuksien johtamisesta ja oman työn organisoinnistakin.
  -Joonas Hakkarainen, Junior Marketing Consultant

  Markkinointikonsultin paikka avoinna

  Sinulta edellytämme:


  • Innostusta moderniin ja tuloksekkaaseen markkinointiin
  • Itsenäistä työotetta, proaktiivisuutta sekä kykyä saada asioita tehdyksi
  • Ymmärrystä markkinoinnin automaatiosta sekä markkinoinnin teknologioista, kuten Google Analyticsista
  • Tavoite- ja tuloshakuisuutta sekä innokkuutta markkinoinnin mittaamiseen
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

  Voit olla joko työurasi alussa tai jo kokeneempi markkinoinnin tekijä. Autamme sinua kehittymään työssäsi ja varmistamme, että tehtävä on mielekäs ja sopiva juuri sinulle!

  Double exposure design. Business partners concept with businessman and businesswoman handshake at modern office indoors

  Sinulle takaamme:


  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset asiakasprojektit, joissa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi. Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria B2B-organisaatioita, joiden ylimmän johdon kanssa tulet toimimaan. Tutustu referensseihimme tarkemmin täällä.

  • Työkulttuurin, joka tukee kehittymistäsi ja jossa saat käyttää aikaa osaamisen kehittämiseen. Toimintaamme ohjaavina arvoina vapaus ja vastuu antavat sinulle vapaat kädet valita itsellesi sopivat työskentelytavat. Esimerkiksi työaikamme joustavat. Lisäksi sinulla on vapaus valita, missä mieluiten työskentelet: toimistolla, kotona, kahvilassa. Tutustu arvoihimme.

  • Motivoituneen ja asiantuntevan tiimin rinnallesi. Työskentelet päivittäin osana 3–4 henkilön projektitiimiä. Lisäksi työsi tukena on koko asiakkuustiimimme. Uskomme yhdessätekemisen voimaan!

  Lue kokemuksia PowerMarkkinoinnilla työskentelystä täältä.

  Kiinnostuitko? 

  Näin hakuprosessi etenee

  1

  Toimita hakemuksesi

  Toimita hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 6.1.2021 mennessä osoitteeseen rekry@powermarkkinointi.com. Älä kuitenkaan aikaile liiaksi, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö löytyy.
  2

  Haastattelu puhelimitse

  Potentiaalisille hakijoille soitamme ensin puhelimitse. Kartoitetaan molemmin puolin, olisitko sopiva lisä tiimiimme.

  Puhelinhaastattelun jälkeen kutsumme sinut haastatteluun (paikan päälle tai etänä), ja pääset suorittamaan pari soveltavaa tehtävää.

  3

  Tiimiin tutustuminen ja sopimusasiat

  Tutustut tulevaan tiimiisi – ja he pääsevät tutustumaan sinuun. Jos sekä sinusta että meistä tuntuu edelleen hyvältä, hoidetaan sopimusasiat kuntoon ja sovitaan aloituspäiväsi.

  Hae nyt!

  Lisätietoja voit kysyä Annika Ukkolalta puhelimitse +358 50 446 0117.

  Kysymyksiä voit toimittaa myös meilitse osoitteeseen rekry@powermarkkinointi.com. Voit lukea täältä, miten tietojasi käsitellään rekrytointiprosessin aikana ja sen jälkeen.

  PS. Jos tämä paikka ei ollut sinua varten, mutta tunnet sopivan tyypin, vinkkaathan ilmoituksesta myös hänelle!