<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä
  Markkinointikonsultti ja projektipäällikkö - avoin työpaikka

   

  Markkinointi­konsultti & projekti­päällikkö

  Liity nyt B2B-markkinoinnin ammattilaisten joukkoon osaksi kasvutarinaamme ja tule auttamaan asiakkaitamme luomaan markkinoinnista mitattava investointi!

  Liity liiketoiminnallisen B2B-markkinoinnin asiantuntijoiden joukkoon

  Olemme B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, jonka tehtävä on saada markkinointi oikeasti tukemaan liiketoimintaa. Emme tee markkinointia vain markkinoinnin ilosta, vaan tekemisemme on aina sidottu liiketoiminnan tavoitteisiin. Tulokset ovat syy, miksi olemme olemassa ja joiden tekemisessä olemme hyviä. Tavoitteemme onkin olla B2B-markkinoinnin edelläkävijä.

  Yrityksemme on vakaassa kasvussa ja nyt etsimme yli 10 asiantuntijan tiimiimme Jyväskylään tulosorientoitunutta markkinointikonsulttia ja projektipäällikköä.

  Meistä voit lukea lisää täällä.

  Markkinointi­konsulttina ja projektipäällikkönä suunnittelet ja johdat asiakkaiden markkinointia

  Oletko B2B-markkinoinnin kokenut asiantuntija, joka pitää langat käsissään monimutkaisissakin kokonaisuuksissa? Ymmärrät, miten markkinointi saadaan tukemaan pitkiä myynti­prosesseja? Olet tottunut toimimaan liiketoiminta- ja myyntijohdon kanssa? Uskallat haastaa asiakasta, etkä tyydy ensimmäiseen vaihtoehtoon?

  Etsimme nyt tuloshakuista markkinointi­konsulttia ja projekti­päällikköä vastaamaan asiakkaidemme markkinoinnin tuloksista. Tehtäväsi on saada markkinointi tukemaan asiakkaiden liiketoiminta­tavoitteita. Keinoina voivat olla niin sisältö­markkinointi, inbound, account based -markkinointi kuin markkinoinnin automaatio – osaat määritellä keinovalikoiman tavoitteiden pohjalta. Pääset suunnittelemaan laajalla skaalalla eri markkinointi­toimenpiteitä, joita B2B-asiakkaamme liiketoiminta vaatii.

  Tästä kaikesta sinun ei kuitenkaan tarvitse selviytyä yksin, vaan tueksesi toimenpiteitä toteuttamaan saat huippu­osaavan tiimin.

   

  Vastuullasi on oman tiimisi asiakkuuksien kehittäminen ja asiakastyytyväisyys. Maailmanluokan asiakaskokemus on toimintatapa, johon haluat sitoutua. Kehität proaktiivisesti asiakkaiden markkinointia analysoimalla tuloksia sekä viestit niistä asiakkaillesi. Johdat asiakkuuksia, hyödynnät markkinoinnin analytiikkaa ja suunnittelet markkinointia katse tulevissa toimenpiteissä.

  Asiakkaasi ovat keskisuuria ja suuria B2B-organisaatioita, joiden ylimmän johdon kanssa tulet työskentelemään. Ymmärrätkin markkinoinnin lisäksi liiketoimintaa ja myyntiä. Tutustu referensseihimme tarkemmin täällä.

  PowerMarkkinoinnilla on kiva olla töissä, koska kaikki täällä ovat erittäin motivoituneita. Sen lisäksi, että sparraamme asiakkaidemme markkinoinnista timanttia, sparraamme toisistamme timanttia.
  -
  Ida Supi, Marketing Consultant & Project Manager

  Meillä on hyvä ja tiivis työyhteisö, jossa jokainen otetaan huomioon yksilönä. PowerMarkkinoinnilla pääset kehittämään monipuolisesti taitojasi B2B-markkinoinnissa ja haastamaan itsesi joka päivä. 
  -Hanna Kuusisto, Marketing Consultant & Project Manager

  Markkinointikonsultin paikka avoinna

  Sinulta edellytämme:


  • Aiempaa kokemusta (vähintään 5 vuotta) markkinointipäällikön, projektipäällikön, account managerin tai vastaavan roolin tehtävistä
  • Ymmärrystä liiketoiminnasta, myynnistä ja monimutkaisista myyntiprosesseista
  • Tavoite- ja tuloshakuisuutta sekä kykyä saada asioita tehdyksi
  • Innostusta moderniin ja tuloksekkaaseen markkinointiin
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaisia projektinhallintataitoja ja priorisointikykyä
  • Erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  Double exposure design. Business partners concept with businessman and businesswoman handshake at modern office indoors

  Sinulle takaamme:


  • Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset asiakasprojektit, joissa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi
  • Laajan koulutuksen moderniin sekä tuloksekkaaseen B2B-markkinointiin
  • Työkulttuurin, joka tukee kehittymistäsi ja jossa saat käyttää aikaa osaamisen kehittämiseen
  • Monipuoliset työsuhde-edut, kuten päivittäiset välipalat, laajan työterveyshuollon, joustavat työajat, etätyömahdollisuuden, yhteiset illanvietot sekä liikuntahetket
  • Motivoituneen ja asiantuntevan tiimin rinnallesi
  Lue kokemuksia PowerMarkkinoinnilla työskentelystä täältä sekä tutustu arvoihimme.

  Kiinnostuitko? 

  Näin hakuprosessi etenee

  1

  Toimita hakemuksesi

  Toimita hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 21.2.2020 mennessä osoitteeseen rekry@powermarkkinointi.com. Älä kuitenkaan aikaile liiaksi, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö löytyy.
  2

  Haastattelu puhelimitse ja paikan päällä

  Tutustutaan toisiimme ensin puhelimitse. Puhelinhaastattelun jälkeen kutsumme sinut haastatteluun paikan päälle, ja pääset suorittamaan pari soveltavaa tehtävää.

  3

  Tiimiin tutustuminen ja sopimusasiat

  Tutustut tulevaan tiimiisi – ja he pääsevät tutustumaan sinuun. Jos sekä sinusta että meistä tuntuu edelleen hyvältä, hoidetaan sopimusasiat kuntoon ja sovitaan aloituspäiväsi.

  Hae nyt!

  Lisätietoja voit kysyä Annika Ukkolalta puhelimitse +358 50 446 0117.

  Kysymyksiä voit toimittaa myös meilitse osoitteeseen rekry@powermarkkinointi.com. Voit lukea täältä, miten tietojasi käsitellään rekrytointiprosessin aikana ja sen jälkeen.