<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Tarjouspyyntö
Varaa sparrailu
Mistä haluat tietää lisää?
Palvelut
Referenssit
Meistä
Koulutukset
Materiaalit
Blogi
Ota yhteyttä
  Content Marketing Specialist - Avoin työpaikka

   

  Modernin markkinoinnin asiantuntija 

  Liity nyt B2B-markkinoinnin ammattilaisten joukkoon osaksi kasvutarinaamme ja tule auttamaan asiakkaitamme luomaan markkinoinnista mitattava investointi!

  Liity liiketoiminnallisen B2B-markkinoinnin asiantuntijoiden joukkoon

  Olemme B2B-markkinoinnin asiantuntijatalo, jonka tehtävä on saada markkinointi oikeasti tukemaan liiketoimintaa. Emme tee markkinointia vain markkinoinnin ilosta, vaan tekemisemme on aina sidottu liiketoiminnan tavoitteisiin. Tulokset ovat syy, miksi olemme olemassa ja joiden tekemisessä olemme hyviä. Tavoitteemme onkin olla B2B-markkinoinnin edelläkävijä.

  Yrityksemme on vakaassa kasvussa ja nyt etsimme yli 10 asiantuntijan tiimiimme Jyväskylään tulosorientoitunutta henkilöä Junior Marketing Consultant -tehtävään.

  Meistä voit lukea lisää täällä.

  Modernin markkinoinnin asiantuntijana vastaat asiakkaidemme markkinoinnin toimenpiteistä ja niiden kehittämisestä

  Oletko modernin markkinoinnin asiantuntija, joka hallitsee maksetut kanavat kuten Google Adsin ja sosiaalisen median sekä tuntee web-analytiikan? Ovatko sinulle inbound-markkinointi, markkinoinnin automaatio ja sisältömarkkinointi tuttuja? Innostutko päästessäsi analysoimaan markkinoinnin tuloksia ja dataa? Pystytkö pitämään langat käsissäsi ja työskentelemään useissa eri projekteissa? Oletko kehittymishaluinen ja tahdot kasvattaa osaamistasi modernissa markkinoinnissa?

  Jos vastasit näihin kyllä, jatka lukemista – meillä voi olla sinulle juuri oikea työtehtävä!

  Haemme nyt tuloshakuista markkinoinnin asiantuntijaa Junior Marketing Consultant -tehtävään. Tehtäväsi on vastata tiimisi asiakkaiden markkinoinnin toimenpiteiden toteuttamisesta ja kehittämisestä. Pääset suunnittelemaan laajalla skaalalla eri markkinointitoimenpiteitä, joita asiakkaidemme liiketoiminta vaatii. Toimenpiteitä ja asiakkaidemme markkinointia kehität datan ja tulosten avulla.

  Tueksesi saat huippuosaavan ja motivoituneen tiimin. Työskentelet päivittäin tiiviisti yhdessä projektipäällikön ja sisältömarkkinoinnin asiantuntijan kanssa. Heidän kanssaan vastaat teille nimettyjen asiakkuuksien asiakastyytyväisyydestä ja maailmanluokan asiakaskokemuksesta.

  Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria B2B-organisaatioita, joiden ylimmän johdon kanssa tulet toimimaan. Pääset tutustumaan moniin eri toimialoihin ja kehittämään tunnettujen organisaatioiden markkinointia. Tutustu referensseihimme tarkemmin täällä.

  Työskentely PowerMarkkinoinnilla on antoisaa, yksikään päivä ei ole samanlainen. On hienoa työskennellä osana huipputiimiä ja tuoda omaa asiantuntemusta esiin asiakkaiden markkinointitoimenpiteiden toteuttamisen ja kehittämisen kautta. 
  -Roosa Toivo, Junior Marketing Consultant 

  Meillä on hyvä ja tiivis työyhteisö, jossa jokainen otetaan huomioon yksilönä. PowerMarkkinoinnilla pääset kehittämään monipuolisesti taitojasi B2B-markkinoinnissa ja haastamaan itsesi joka päivä. 
  -Hanna Kuusisto, Project Manager & Marketing Consultant 

  thinking woman with question mark on gray wall background

  Sinulta edellytämme:


  • Aiempaa kokemusta digitaalisista markkinointikanavista vähintään 2 vuotta – tehtävä ei sovellu ensimmäiseksi työpaikaksi
  • Aiempaa kokemusta markkinoinnin automaatiojärjestelmästä sekä markkinoinnin teknologioista, kuten Google Analyticsista
  • Ymmärrystä liiketoiminnasta ja B2B-myynnistä
  • Tavoite- ja tuloshakuisuutta sekä innokkuutta markkinoinnin mittaamiseen
  • Itsenäistä työotetta, proaktiivisuutta sekä kykyä saada asioita tehdyksi
  • Innostusta moderniin ja tuloksekkaaseen markkinointiin
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  Double exposure design. Business partners concept with businessman and businesswoman handshake at modern office indoors

  Sinulle takaamme:


  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset asiakasprojektit, joissa pääset haastamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi
  • Kattavan perehdytyksen sekä laajan koulutuksen moderniin sekä tuloksekkaaseen B2B-markkinointiin
  • Työkulttuurin, joka tukee kehittymistäsi ja jossa saat käyttää aikaa osaamisen kehittämiseen
  • Monipuoliset työsuhde-edut, kuten päivittäiset välipalat, laajan työterveyshuollon, joustavat työajat, etätyömahdollisuuden, yhteiset illanvietot sekä liikuntahetket
  • Motivoituneen ja asiantuntevan tiimin rinnallesi

  Lue kokemuksia PowerMarkkinoinnilla työskentelystä täältä sekä tutustu arvoihimme.

  Tehtävä on perhevapaan sijaisuus 31.12.2021 asti, mutta tavoitteenamme on rekrytoida sinut toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tämän jälkeen. 

  Kiinnostuitko? 

  Näin hakuprosessi etenee

  1

  Toimita hakemuksesi

  Toimita hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 15.9.2020 mennessä osoitteeseen rekry@powermarkkinointi.com.

  Älä kuitenkaan aikaile liiaksi, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö löytyy.

  Vinkki! Älä toista hakemuksessa CV:täsi, vaan kerro, miksi kiinnostuit tehtävästä sekä osaamisestasi.

  2

  Soitamme sinulle

  Potentiaalisille hakijoille soitamme ensin puhelimitse. Kysymme lisää sinusta, ja pääset kysymään meiltä mietityttäviä asioita. 

   

  3

  Haastattelut ja sopimusasiat

  Puhelinhaastattelun jälkeen kutsumme sinut haastatteluun (joko etänä tai läsnä) ja pääset suorittamaan pari soveltavaa tehtävää. 

  Erillisellä kerralla tutustut tulevaan tiimiisi – ja he pääsevät tutustumaan sinuun. Jos sekä sinusta että meistä tuntuu edelleen hyvältä, hoidetaan sopimusasiat kuntoon ja sovitaan aloituspäiväsi.

  Hae nyt!

  Lisätietoja voit kysyä asiakkuustiimin vetäjältä Annika Ukkolalta puhelimitse +358 50 446 0117 seuraavina ajankohtina:

  Pe 4.9. klo 14–15.30
  Ti 8.9. klo 15–16
  Pe 11.9. klo 14.30–15.30

  Kysymyksiä voit toimittaa myös meilitse osoitteeseen rekry@powermarkkinointi.com. Voit lukea täältä, miten tietojasi käsitellään rekrytointiprosessin aikana ja sen jälkeen.