<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

PowerTrainee-ohjelmat

haku ohjelmaan alkaa kesällä 2019

PowerTrainee-ohjelmat - haku ohjelmaan alkaa keväällä 2019

PowerMarkkinointi aloittaa kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin, järjestettävän trainee-ohjelman. Ohjelma on tarkoitettu erityisesti opiskeluiden loppusuoralla oleville opiskelijoille tai vastavalmistuneille, ja ohjelmaan valitaan 2-8 henkilöä. Trainee-ohjelman kesto on noin kuusi kuukautta, ja ne sijoittuvat pääsääntöisesti tammi-toukokuun ja syys-joulukuun välille.

Trainee-ohjelmamme on hyvä tilaisuus hypätä työelämään. Traineena sinulla on mahdollisuus kehittyä alasi rautaiseksi ammattilaiseksi -kunhan olet valmis käärimään hihat, sinulta löytyy halu kehittyä ja olet tarvittaessa myös valmis astumaan hetkellisesti omalle epämukavuusalueellesi!

"Opin puolivuotisen traineejaksoni aikana aivan valtavasti uutta. Haastavat työtehtävät ja kollegojen tiivis tuki loivat ympäristön, jossa on hyvä ja mukava kasvattaa omaa markkinoinnillista osaamistaan. Traineejakson päätyttyä sain jatkaa PowerMarkkinoinnilla vakituisena työntekijänä. Tällä hetkellä työskentelen avustavana markkinointikonsulttina." Markkinointitraineena työskennellyt Hanna

"Työn paras puoli on ehdottomasti se, kun huomaa meidän pystyvän auttamaan asiakasta ja kun pääsemme yhdessä asiakkaan kanssa ratkomaan heidän haasteitaan. Päällimmäiseksi nostaisin osaavan ja mukavan työporukan, joiden kanssa tehdä töitä. Myös aiemmin mainitsemani tavoite  työskennellä yrityksessä jossa pääsee kehittymään on toteutunut tähän mennessä todella hyvin." Sales Development Rep -traineena työskennellyt Ville    

PowerBlogista voit käydä lukemassa, millaista meillä on olla töissä! 

Aikataulu

Viimeinen hakupäivä: 14.12.2018

Haastattelut: 21.12.2018 mennessä

Ryhmähaastattelut: 7.-11.1.2019

Päätökset ohjelmaan valituista: 14.1.2019

Aloitus: tammikuun lopussa

Trainee-ohjelman pituus: noin 6 kk

 

Koulun penkiltä asiantuntijaksi - näin trainee-ohjelmamme toimii

Trainee-ohjelmassa tarjoamme harjoittelujaksoja myynnin- ja markkinoinnin asiantuntijatiimeissä. Tarjoamme traineelle mahdollisuuden kehittyä asiantuntijatehtäviin - omien kykyjensä ja mielenkiintojensa mukaan. Pääset mukaan oikeisiin asiakasprojekteihin ja saat monipuolisen kuvan modernista markkinoinnista ja myynnistä.

Me emme etsi kahvinkeittäjiä! Traineejakson alussa kartoitamme osaamisalueesi ja räätälöimme sinulle sopivan kehityssuunnitelman. Sinun ei tarvitse osata tänne tullessasi kaikkea - meidän tehtävämme on perehdyttää sinut tehtävään.Trainee-ohjelmassa kehityt joka päivä ja ohjelman edetessä saat jatkuvasti enemmän vastuuta. Traineejakson aikana suoritat muun muassa HubSpot-sertifikaatteja, jonka jälkeen pääset toteuttamaan opittuja asioita käytännössä. Ohjelman tavoitteena on, että traineejakson jälkeen työsuhde jatkuu vakituisena tiimissämme.

Trainee-ohjelma pitää sisällään seuraavia oppimismuotoja:

 • Sertifikaattien suorittaminen,
 • itsenäinen verkko-opiskelu,
 • alan kirjallisuuteen perehtyminen,
 • yhteiset osaamisen jakamisen workshopit (PowerAcademy),
 • mentorointi,
 • sisäiset koulutukset, sekä tietysti
 • osallistuminen oikeisiin asiakasprojekteihin käytännön työn muodossa!

Lue tarkemmat kuvaukset trainee-ohjelmista:

Miksi sinun kannattaa hakea mukaan?

 • Tarjoamme sinulle kokopäiväisen palkallisen harjoittelupaikan
 • Saat laajan koulutuksen moderniin B2B-markkinointiin ja -myyntiin, ja voit todentaa osaamisesi suorittamalla mm. HubSpot-sertifikaatteja
 • Kehittymistäsi tukee hiottu perehdytysohjelmamme ja oma mentorisi
 • Pääset työskentelemään osana asiantuntijatiimiämme ja sinulla on tärkeä rooli tavoitteidemme saavuttamisessa
 • Mahdollisuus jatkaa tiimissämme vakituisessa työsuhteessa

Lisätietoja trainee-ohjelmasta antaa:

jani-pyöreä

Jani Hovila

CEO

+358 (0)50 581 8770

Lue PowerMarkkinoinnin arvoista täältä.

Näin hakuprosessimme toimii:

1. Laita hakemus meille.

2. Sopivat hakijat saavat kutsun joko puhelinhaastatteluun tai kysymme lisätietoja sähköpostitse.

3. Puhelinhaastattelussa täsmennämme vielä avoimeksi jääneitä kohtia, kerromme hieman tarkemmin työnkuvasta sekä työskentelystä meillä. Tämä on hyvä hetki sinulle kertoa hieman enemmän itsestäsi sekä myydä itsesi meille. Puhelinhaastattelun jälkeen sovimme sopivien hakijoiden kanssa paikan päällä pidettävät haastattelut.

4. Haastattelu paikan päällä on se ns. virallinen työhaastattelu. Käymme läpi kulttuuriamme, työtehtäviä sekä yritystämme tarkemmin.

5. Toisessa haastattelussa paikan päällä tapaat tulevia työkavereitasi. Näet mitä työskentely on käytännössä sekä pääset juttelemaan ja tutustumaan meihin tarkemmin.

"Miten tietojani käsitellään hakuprosessin aikana ja sen jälkeen?"Vastaamme tähän kysymykseen Rekrytointirekisterissämme.

Yhteistyö korkeakoulujen kanssa

Haluamme olla tukemassa opiskelijoita työelämään siirtymisessä. Meille on tärkeää olla läsnä opiskelijoille järjestetyissä tapahtumissa, ja olemmekin muun muassa olleet mukana yliopistojen järjestämillä rekrytointimessuilla sekä käyneet pitämässä vierailijaluentoja. Järjestämme myös yritysvierailuja. Mikäli olet korkeakoulusi edustaja ja olet kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Lisätiedot Ida Taskinen, ida.taskinen@powermarkkinointi.com.