<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Visma Financial Solutions suosittelee PowerMarkkinointia markkinointi­kumppaniksi

Sisältömarkkinoinnilla vaikutuksia koko liiketoimintaan

Liiketoimintavaikutuksia sisältömarkkinoinnin keinoin

Yhteistyö PowerMarkkinoinnin kanssa on tuottanut Visma Financial Solutionsille merkittävää myynnillistä hyötyä ja siten vaikuttanut koko liiketoimintaan.

Inbound- ja sisältömarkkinointi on tuottanut yritykselle liidejä, jotka ovat edenneet myynnissä asiakkaiksi. Liidimäärät ovat kasvaneet läpi yhteistyön ajan, ja tuotettujen sisältöjen kautta myynti on saanut laadukkaita liidejä.

"Olen valmis suosittelemaan PowerMarkkinointia."
Markkinointijohtaja Kristian Linden

PowerMarkkinointi sekä sparrasi ja konsultoi että toi lisäresursseja yrityksen oman markkinoinnin tueksi

“Ennen yhteistyötä PowerMarkkinoinnin kanssa markkinointimme vaati selkeää, suunnitelmallista toimintaa, johon omat resurssimme eivät riittäneet”, kertoo markkinointijohtaja Linden. PowerMarkkinointi valikoituikin kumppaniksi sekä sparraamaan että toteuttamaan markkinointia. 

 

 

Visma

Visma Financial Solutions

Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management -ratkaisut kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen.

Visma Financial Solutionsin tehtävänä on tehostaa erikokoisten asiakkaiden liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritysten rahankiertoa. Visma Legal -lakipalvelut tukevat kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin.

Visma Financial Solutions palvelee asiakkaitaan yli 120 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyö pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaiden ja kumppaniverkostojen kanssa.

https://www.visma.fi/financial/ 

Visma Financial Solutions

 

“Olen valmis suosittelemaan PowerMarkkinointia!”

Markkinointijohtaja Kristian Linden

Visma Financial Solutions

Haluatko sinäkin liiketoimintaa ja sen tavoitteita ymmärtävän markkinointikumppanin? Aloita se varaamalla maksuton B2B-markkinoinnin sparraushetki!

Keskustele asiantuntijan kanssa

Tutustu myös esimerkiksi näiden asiakkaidemme kokemuksiin tarkemmin klikkaamalla logoa:

Alfame
ARROW
JotBar
Pengon