<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Katso tallenne webinaarista:

5 yleisintä pullonkaulaa B2B-markkinoinnissa

    

Mitkä ovat B2B-markkinoinnin yleisimmät pullonkaulat? Mistä ne johtuvat ja kuinka ne ratkaistaan? Millä haasteilla on välitön vaikutus markkinoinnin tuloksiin ja millaiset asiat voivat vaikuttaa negatiivisesti markkinointiin pitkän ajan tähtäimellä?

Maaliskuun webinaarissa paneudumme B2B-markkinoinnin haasteisiin ja niiden ratkaisemiseen. Webinaarissa ääneen pääsee PowerMarkkinoinnin Sales Representive Samuli Kivirinne, jolle yleisimmät B2B-markkinoinnin pullonkaulat ja niiden ratkaisut ovat tulleet tutuksi sadoista sparraushetkistä markkinointipäättäjien kanssa lukuisilta eri toimialoilta. Nyt "Samppa" astuu estradille jakamaan omaa asiantuntemustaan aiheesta, jotta te voisitte välttyä markkinoinnin yleisimpiin sudenkuoppiin kompastumiselta. 

Webinaarissa käsittelemme mm.:

  • markkinoinnin resurssipulaa, 
  • liidien generointia verkossa,
  • markkinoinnin suunnitelmallisuutta ja
  • mitattavuutta. 

Täyttämällä lomakkeen pääset katsomaan tallenteen webinaarista. 
 PowerWebinaari_ 5 yleisintä pullonkaulaa B2B-markkinoinnissa

Lataus on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietojen käsittelyyn tarkemmin rekisteriselosteesta.