<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Katso tallenne webinaarista

Liidien läpikäynti inbound-myynnissä

    

Inbound on muuttanut myyntiä – hyvään suuntaan. Kuitenkin monissa yrityksissä ollaan vielä hukassa sen kanssa, miten inbound-liideille pitäisi myydä.

Inbound-markkinointi helpottaa myynnin työtä huomattavasti: myyjän ei tarvitse tehdä kylmäkontaktointia, vaan hän saa ottaa yhteyttä henkilöön, jonka tietää olevan kiinnostunut yrityksen palveluista. Mutta miten tämä tehdään inbound-myynnissä? Miten liidi kontaktoidaan, jos kyseessä ei olekaan suora yhteydenotto- tai tarjouspyyntö? Ja miten varmistetaan, että yhteydenotto tuo arvoa myös asiakkaalle?

Inboundissa myynnin ja markkinoinnin yhteispeli sekä selkeä roolitus auttavat keskittämään myynnin resurssit oikealla hetkellä oikeisiin liideihin. Myynnille jää tärkeä tehtävä: päättää milloin ja miten markkinoinnilta saatu liidi kontaktoidaan, ja arvioida täyttääkö liidi yrityksen myynnin edellytykset. Näiden asioiden oikeaoppiseen ja inbound-ajattelua soveltavaan selvittämiseen saat apua PowerWebinaaristamme.

Webinaarissa saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Millaisia liidejä myynnille kannattaa siirtää?
  • Miten inbound-liidi kannattaa kontaktoida?
  • Miten inbound-liidin kontaktointi eroaa kylmäkontaktoinnista?

Tiistaina 17.4.2018 pidetyn webinaarin puhujina toimivat PowerMarkkinoinnin Jani Hovila ja Hanna Kuusisto.

Täyttämällä lomakkeen pääset katsomaan webinaaritallenteen ja saat vinkkejä inbound-myyntiin!

Webinaari_Liidien läpikäynti-2

Lataus on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietojen käsittelyyn tarkemmin rekisteriselosteesta.