<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Katso tallenne webinaarista

Markkinoinnin mittaaminen

    

Markkinoinnin mittaaminen on haastavaa. Edelleen suurin osa markkinoijista käyttää vain markkinoinnin omia mittareita, joilla ei ole liiketoiminnalle mitään merkitystä.

Markkinoinnin tehtävänä on tukea yritystä sen tavoitteissa, kuten kasvussa ja uusasiakashankinnassa. Vaikka markkinoinnin rooli on suoraan sidoksissa liiketoiminnan menestykseen, silti sen mittaamiseen käytetään usein varsin erilaisia mittareita verrattuna esimerkiksi muun liiketoiminnan mittareihin. Siksi myös markkinoinnin kokonaisvaikutukset liiketoiminnalle jäävät helposti huomaamatta ja todistamatta.

Tässä webinaarissa keskitymme markkinoinnin mittaamiseen sekä erityisesti niihin mittareihin, joista toimitusjohtajakin kiinnostuu. Väitämme, että oikeanlaisten mittareiden avulla saadaan nostettua paitsi tekemisen tasoa, myös lopulta koko markkinoinnin arvostusta.

Webinaarissa käsittelemme mm. seuraavia asioita:

  • Miksi ja miten markkinointia mitataan?
  • Millaisia mittareita markkinoinnin mittaamisessa tulisi käyttää?
  • Mitä oikeiden mittareiden käytöllä voidaan saavuttaa?

Torstaina 14.12.2017 pidetyn webinaarin puhujina toimivat PowerMarkkinoinnin Jani Hovila ja Annika Ukkola.

Täyttämällä lomakkeen pääset katsomaan webinaaritallenteen ja saat vinkkejä markkinoinnin mittaamiseen!

Kuva_Markkinoinnin mittaaminen-5.png

Lataus on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietojen käsittelyyn tarkemmin rekisteriselosteesta.