<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1268201939863114&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

B2B-markkinointitoimisto, jonka olet aina halunnut kumppaniksesi.

Mitä mieltä olisit markkinointitoimistosta, joka paneutuu tosissaan liiketoimintasi ymmärtämiseen? Jossa juuri sinun yrityksesi liiketoimintaan perehtynyt asiantuntija on yhteyshenkilösi, ei account manager? Toimistosta, joka on olemassa siksi, että markkinointisi olisi investointi, ei kuluerä?

Me olemme sellainen markkinointitoimisto.

PowerMarkkinointi Oy on tulosvastuulliseen B2B-markkinointiin erikoistunut markkinointitoimisto. Meidän tehtävämme on saada markkinointi tukemaan liiketoimintaasi inbound-markkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation keinoin. Nykyisellä toimintamallilla PowerMarkkinointi Oy on toiminut vuodesta 2011.

Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta meillä on tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen pienistä yrityksistä kansainvälisiin pörssiyrityksiin. Missiomme on saada markkinointi tuottamaan liidejä ja tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa oikeasti ja mitattavasti. 

Tiedämme olevamme hyviä siinä, mitä teemme - siksi annamme työllemme ilomielin 100 % tulostakuun.

 Keskustele asiantuntijan kanssa

 

Ei sopimuskikkailua eikä tuloksetonta puuhastelua. Vain toimintaa, joka tukee liiketoimintaasi aidosti ja mitattavasti.

Mitä asiakkaamme kertovat meistä?

panu_pihl.jpg

Pengon

”Sellaiset kumppanit, jotka aidosti haluavat paneutua ja ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja sen haasteita, ovat harvassa. Tässä kohtaa PowerMarkkinointi erottuu ehdottomasti edukseen.”

Panu Pihl, myyntijohtaja

Lataa tarina

Juha-translatum.jpg

Translatum

”Liidien määrä on kasvanut huomattavasti yhteistyömme aikana. Nostaisin sen kyllä yhdeksi tärkeimmistä saavutetetuista tuloksista.”

Juha Wallenius, myynti- ja markkinointijohtaja

Lataa tarina

Tavoitteemme on olla markkinointitoimisto, jonka itse haluaisimme kumppaniksemme.

100 % tulostakuu

Annamme projekteillemme aina 100 % tulostakuun. Olemme kokeneet sen jo vuodesta 2011 ainoaksi oikeaksi tavaksi tarjota markkinointipalveluita.

Saat markkinointibudjetillasi enemmän

Koska yhdistämme useat toimenpiteet yhdeksi projektiksi, pystymme toimittamaan kovaa tulosta kilpailukykyiseen hintaan. Samalla pääset itse helpommalla.

Kiinteä kuukausihinnoittelumalli

Emme usko tuntilaskutukseen. Annamme työllemme kiinteän hinnan ja otamme vastuun tuloksista. Näin yhteistyö on helppo budjetoida ja tiedät, mitä saat.

Ei sopimuskikkailua

Emme sido sinua sopimuskikkailulla, vaan erinomaisilla tuloksilla. Meistä pääset halutessasi helposti eroon. Siten mekin haluamme ostaa palveluita.

Tunnemme liiketoimintasi

Aloitamme aina paneutumalla liiketoimintaasi läpikotaisin. Älä hermostu, jos emme ehdota heti jotain ihmeellistä taikatoimenpidettä. Vain näin voimme auttaa sinua oikeasti.

Mutkaton viestintä ja projektinhallinta

Meiltä saat aina selkeät raportit, muistiinpanot ja suunnitelmat. Aikataulussa. Lisäksi meillä keskustelet ilman turhia välikäsiä suoraan liiketoimintasi tuntevan asiantuntijan kanssa.

Olisiko aika ottaa ensimmäinen askel kohti tuloksekkaampaa markkinointia?

Varaa maksuton 30-60 minuutin puhelinkeskustelu, jossa asiantuntijamme kertoo, miten voit tehostaa markkinointiasi inbound-markkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation keinoin. Samalla saamme molemmat käsityksen siitä, voisimmeko me markkinointikumppaninasi auttaa sinua saamaan kovempia tuloksia. 

Älä pelkää - emme myy sinulle keskustelun aikana mitään. Emme, vaikka haluaisitkin ostaa. Keskustelulla on vain kaksi tavoitetta: tarjota sinulle rahanarvoisia vinkkejä markkinointisi tehostamiseen ja tutustua toisiimme. 

Olemme käyneet saman keskustelun lähes 300 B2B-yrityksen edustajan kanssa. Heistä 99 % suosittelee keskustelua myös muille ja kokee siitä olleen heille hyötyä.

Täytä lomake niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä!

  

  

Tyytyväisiä asiakkaitamme

 
flashnode
 
Pengon_virallinen_logo_2015_valkoinentausta.jpg
paytrail
stafix
 
Visma
antell.jpg